Het studiejaar is weer begonnen. Dit is natuurlijk een mooie kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Heb je affiniteit met ondernemerschap en wil je net wat extra’s doen naast je studie, dan is een commissie bij Start Up Mix Students net wat voor jou!
Dit jaar krijg je de kans onderdeel uit te maken van de activiteiten of workshopcommissie. Als commissielid ondersteun je het bestuur bij het organiseren van interessante en vooral ook leuke evenementen. Je doet dit op de volgende manieren:

1. Activiteitencommissie: in deze commissie organiseer je samen met het bestuur de drie grote activiteiten genaamd Check Me In, Start Up Mission en Step Up Mission. Tijdens deze activiteiten worden ondernemende jongeren begeleid bij het bedenken en uitwerken van nieuwe ideeën.
2. Workshopcommissie: bij ondernemen horen een aantal vaardigheden waaronder het maken van een businessplan en het houden van een goede pitch. Als lid van de workshopcommissie bereid je workshops voor waarvan iedereen met affiniteit voor ondernemerschap kan leren.

Ben je geïnteresseerd in een van de commissies? Stuur dan je motivatie of vragen naar info@startupmix.nl