Missie/Visie

We stimuleren en faciliteren studenten in het omzetten van dromen tot concrete uitvoering. Als de studententak van Start Up Mix geloven we dat studenten een bron van kennis, energie en onbevangenheid zijn die ten volste gebruikt moet worden om inspirerende en innovatieve antwoorden te geven op de problemen van onze tijd. We stimuleren daarom studenten met allerlei ideeën om deze werkelijkheid te maken; om zo de bewuste ondernemers en ondernemende werknemers van de toekomst te helpen.

Werkwijze

Bovenstaande missie dragen wij uit aan de hand van de volgende pijlers:

Netwerk

We bieden een netwerk van studenten en ondernemers waarin men elkaar kan inspireren, stimuleren en helpen. Start Up Mix vormt de belangrijkste schakel binnen dit netwerk en verbindt de juiste mensen met elkaar.

Activiteiten

We organiseren activiteiten gericht op specifieke doelgroepen. We organiseren formele en informele activiteiten, activiteiten voor studenten en we organiseren regelmatig een netwerkborrel waarbij onze partners ook aanwezig zijn.

Ondersteuning

We ondersteunen studenten bij het opzetten van hun eigen bedrijf. We bieden naast een netwerk dus ook actieve ondersteuning door middel van activiteiten, workshops en trainingen. We helpen ook studenten die begonnen zijn met ondernemen, maar tegen problemen aanlopen.

 Wij zijn een onafhankelijke non-profit studentenorganisatie met een bestuur, een activiteitencommissies en twee ondersteunende raden.

Bestuur 2018-2019

Het bestuur van 2018-2019

Het vijfde bestuur van Start Up Mix Students staat ook dit jaar weer klaar voor alle studenten met ideeën. Met z’n drieën zorgen wij voor inspirerende activiteiten, koppelen we de juiste mensen aan elkaar en proberen we ondernemerschap nog leuker te maken! Wie zijn we? Dat lees je hieronder.

Daphne Engelgeer

Daphne Engelgeer

Voorzitter

Mijn naam is Daphne Engelgeer en dit jaar mag ik mij inzetten als voorzitter van Start Up Mix Students. Ik ben momenteel bezig met mijn laatste jaar van bedrijfskunde en heb een passie ontwikkeld voor ondernemerschap. Naast mijn studie heb ik meerdere commissies bij studievereniging Synergy gedaan en verder ben ik ook senior adviseur bij de Bedrijfskundewinkel. Daarnaast werk ik bij Solvid Ondernemen, een bureau voor zelfstandig ondernemerschap, waar ik steeds blijf leren over de vele aspecten van het ondernemerschap. Dit jaar wil ik ondernemerschap zichtbaarder te maken op de campus van de Radboud Universiteit. Samen met mijn bestuursgenoten ga ik meerdere super gave evenementen neerzetten, waarmee we medestudenten willen inspireren om te gaan ondernemen. Stel mij al je vragen over SUM Students of over ondernemerschap, want daar ben ik voor!

d.engelgeer@startupmix.nl

06-53724805

Stan Sengers

Stan Sengers

Secretaris / Startup Manager

Mijn naam is Stan Sengers en dit jaar ga ik mij inzetten als Secretaris & Start-Up Manager van Start Up Mix Students. Op dit moment ben ik bezig met mijn laatste jaar van de bachelor bestuurskunde aan de Radboud Universiteit. Tijdens mijn studie schreef ik twee jaar voor het verenigingsblad van studievereniging BOW als zijnde commissielid. Verder ben ik vorig jaar naar Amerika geweest om mijn kennis op het gebied van politicologie en communicatiewetenschap te vergroten. Het communicatieaspect van ondernemen vind ik bijzonder interessant. Als zoon van een veehandelaar ben ik al snel in aanraking gekomen met ondernemerschap. Met name het promoten en het onderhandelen tijdens het zaken doen trokken mijn aandacht. Ik wil me dan ook inzetten om de bekendheid van SUM Students te vergroten. Ik kijk er naar uit dit jaar gave evenementen en workshops met mijn bestuursgenoten te organiseren. Voor alle vragen over SUM Students of ondernemen kunnen jullie altijd bij mij terecht!

s.sengers@startupmix.nl

Isabel Thuss

Isabel Thuss

Penningmeester / Eventmanager

Mijn naam is Isabel Thuss en dit jaar mag ik mezelf Penningmeester en Eventmanager van Start Up Mix Students noemen. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de bachelor Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit en dit hoop ik dit jaar af te ronden. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan door commissies te doen bij Synergy, adviseur te zijn bij de Bedrijfskundewinkel en een leerzame stageperiode op de afdeling Recruitment bij EIFFEL. Toch wilde ik graag ook nog ervaren hoe het is om zo’n studentenorganisatie te besturen. Toen Start Up Mix Students op mijn pad kwam was ik daarom gelijk erg enthousiast! Het is namelijk een jonge organisatie die veel vrijheid biedt en waar dus van alles mogelijk is. Ik hoop dit jaar SUM Students nog beter op de kaart te zetten bij studenten. Om dit te bereiken zal ik dit jaar inspirerende evenementen voor jullie opzetten. Dus ben jij een ondernemende student of vind je ondernemen erg interessant? Kom dan gezellig langs op onze evenementen en laat je inspireren!

i.thuss@startupmix.nl

Commissie

Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

Wim Brouwers, Sven de Ruiter, François van der Heijden, Lodewijk Emmen en Lieke Brabänder

Oud Besturen

Bestuur 2017-2018

(v.l.n.r.) Joey van Baarsel, Nicole van de Raa, Xander van Ulsen

Bestuur 2015-2016

(v.l.n.r.) Mitchel Stokkermans, Lisette te Hennepe, Vera Spiridonova, Amanda de Lannoy en Tom Hendriks

Bestuur 2016-2017

(v.l.n.r.) Marjorie Marte, Nicky Joosse, Lisa Venhoeven, Dianne de Gee en Kiyara Roost

Bestuur 2014-2015

(v.l.n.r.) Rik Hermens, Marije Willems, Sjoerd de Koning, Nick van Bree, Michelle Nooijen en Roel van Daele

Wil jij ook in een commissie?