Door: Lindy Vullings

Op dinsdag 7 maart was het eindelijk zo ver: de Kick-off borrel van Start Up Mission. Het evenement waarbij de deelnemende groepjes en de coaches elkaar konden ontmoeten.

Voor mij – als lid van de activiteitencommissie – een bijzondere avond. We zijn al maandenlang bezig met het organiseren van het evenement. Vele promotiestunts, koppen koffie inschenken en flyers later was het nu dan toch echt tijd om Start Up Mission van start te laten gaan!

De sfeer zat er al snel in,  iedereen kletste bij onder het genot van een drankje. Ook de (overheerlijke) hapjes konden natuurlijk niet achterblijven! Om 7 uur begon het officiële gedeelte, waarbij de coaches de gelegenheid kregen om zich voor te stellen en wat over zichzelf te vertellen. Daarna werden de groepjes gekoppeld aan een coach.

Tijdens  de borrel konden de groepjes kennis maken met hun coach en deze vast bijpraten over de geweldige ideeën die er zijn. Her en der zaten groepjes verspreid te praten en het klikte overal erg goed.

Na deze gezellige avond kijken wij met z’n allen uit naar de volgende avonden die nog zullen komen gedurende het traject. Vanaf volgende week komen de thema avonden er aan, gevolgd door de Dragon’s Den. Als de sfeer net zo gezellig blijft als vanavond, dan belooft het een geweldig traject te worden! Ben jij ook benieuwd naar de komende evenementen? Houd dan onze Facebook in de gaten! Tot de volgende keer?!