Activiteiten

In samenwerking met ondernemers, studieverenigingen en partners organiseren wij formele en informele activiteiten om jou te inspireren om te gaan ondernemen!

Evenementen

In samenwerking met grote bedrijven, partners in de regio, ondernemers, studieverenigingen en uiteraard de studenten zelf, organiseren wij prikkelende evenementen. Themaweken van de Radboud, op ondernemingsfestivals en een heel aantal andere momenten kun je je bij onze (altijd gratis) evenemetnen aansluiten. Kijk in onze agenda voor de komende evenementen! 

Start Up Mix Students zet zich actief in om het studenten gemakkelijker te maken bij de eerste stappen in het ondernemerschap.

Van evenementen, workshops en inspiratiecolleges om de onontdekte entrepreneur in je naar boven te halen, tot aan borrels met partners waar je van student tot ondernemer uitgroeit en je netwerk uitbreidt. We laten je kennismaken met de mogelijkheden om jouw droom te realiseren en verbinden je met ons netwerk vol professionals. Check onze agenda voor actuele data.

ONS

Voor de koepelorganisatie Ondernemende Nijmeegse Studenten werken we samen met de BKW, Enactus, Unipartners en Integrand om studenten te inspireren voor het ondernemerschap. Met verschillende activiteiten zoals borrel sessies om de dromen te delen en pressurecookers, halen wij de ondernemer in je naar boven. Kijk voor meer informatie op onze Facebook of website.