Als nieuw bestuur van Start Up Mix Students zijn we alweer een paar weken bezig enorm mooie en interessante evenementen op te zetten. In dit blog alvast een voorproefje van de mooie activiteiten die dit jaar georganiseerd zullen worden. We zetten dit jaar hoog in op drie top evenementen, dit zijn:

  1. Check Me In: een reis naar een innovatieve hotspot. De locatie wordt binnenkort bekendgemaakt, het zal in ieder geval een plek zijn die bruist van het ondernemerschap en een gelegenheid om anderen met affiniteit voor ondernemen te ontmoeten.
  2. Start Up Mission: help studenten met het omzetten van dromen/ideeën in werkelijkheid. Zelf tot een businessplan komen is nog niet zo makkelijk, met behulp van experts zorg je ervoor dat niks jou nog in de weg staat om een succesvolle onderneming op te bouwen.
  3. Step Up Mission: Neem een kijkje in de keuken van ervaren ondernemers. Je krijgt antwoord op de vraag hoe een doorgewinterde ondernemer omgaat met de uitdagingen binnen zijn/haar werkveld.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de aankomende evenementen? Houd dan de website, LinkedIn of Facebook in de gaten voor de nieuwste informatie.